måndag 2 september 2013

Personligt: Sadia

Hej på er! Dagen har gått i ett, först jobb hela dagen och sen möte med en vän, på stan. Fika och middag på det fick det bli! Mycket skratt och mumsig mat ❤ 

När jag starta bloggen 2011 var min tanke att det bara skulle bli en matblogg med lite "svårare" recept och mitt mål var att bloggen skulle nå ut till unga tjejer och killar såklart också. 
Ville att andra skulle kunde få inspiration och kunna ta del av recept på matlagning som är främst orientaliska. 

Under åren som gått och framför allt senaste veckorna och månaderna så har jag fått mycket personliga frågor ifrån er läsare, om hur gammal jag är, vart jag lärt mig laga mat, tjänar jag pengar på bloggen osv.. 

Eftersom jag inte velat min blogg ska vara personlig, även om det någon gång ibland slängt in ett inlägg som handlar om mig, så vill jag fortfarande det ska vara en opersonlig blogg och bara handla om mat och recept.  

Men för att svara på frågor så är jag är 27 år gammal, bor i Linköping och har föräldrar som kommer från Sverige och kurdiska delen i Turkiet. 

Jag har alltid varit intresserad utav mat. Min första rätt jag lärde mig i tidig ålder var stekt ägg! Och jag älskade att baka. Kom ihåg jag fick en utskällning från min pappa när jag var 7-8 år att jag inte fick "leka" med ugnen när jag var ensam hemma. Jag fattade ingenting, bakade ju kaka bara, haha men förstår ju nu i vuxen ålder varför han blev arg, barn ska inte hålla på med ugn och köksutrustning! Tur det aldrig hände någon olycka. :) 
Många av oss kanske inte har turen att lära oss av någon familjemedlem eller släkting. 
Jag har haft lyckan att ha vänner från olika länder och kulturer, och därefter lärt mig mat från olika länder. 

De svårare maträtterna började jag tillaga i 18 årsåldern. Jag övade och övade och experimenterade! O ja, övning ger färdighet, så är det med allt :) 

Jag hoppas och vill att bloggen ska hållas vid liv ett tag till. Är det något ni undrar över i matvägar, recept eller komma med tips på vad jag kan lägga upp på bloggen så är jag jätte öppen för förslag! :) 

Till sist vill jag tacka er läsare för era snälla kommentarer och rörande historier, ni skickar och delar med er till mig ibland! Ni är så himla gulliga ❤ ❤ TACK! 


Kramar och godnatt från mig! / Sadia 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! :)