lördag 14 september 2013

Ny inredning

Hej på er! Senaste veckorna har jag inte kunnat sova eller slita mig från datan. Har googlat, kollat in websidor och butiker efter ny inredning.

Gjorde av med min gamla soffgrupp för ett tag sen och beställde en divansoffa från mio. Snart är den här och jag har fått för mig göra om i inredningen i mitt hem. Jag har alltid tyckt om nya saker, stilrent, vit och fräscht. Nu helt plötsligt har jag förälskat mig i shabby chic inredning, dvs lantligt, romantiskt och gammaldags inredning.

Så min tanke till mitt nya vardagsrum är att blanda nytt, modernt med lantligt och romantisk stil.

Min soffa från mio.  Köpte en spegel i gammaldags modell, färgen lutar åt creme/vit med gulddetaljer den kommer hängas ovan för soffan.Nytt soffbord m.m ska noga bestämmas och inhandlas. Jag har såååå svårt för att välja. Allt är så fint! Beslutångest!Jag är väldigt svart/vit människa med min inredning. Är väldigt rädd för att blanda ihop för många färger och röra om i grytan så att säga. Så färger på gardin, kuddar, dekoration är inte riktigt bestämt ännu.  Nu är mitt vardagsrum tomt och i kommer vara det i några veckor till.. Jag läääängtaaar tills allt är på plats!! <3 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! :)