tisdag 24 september 2013

Tisdag 130924: Kärlek vid första ögonkast!

Hemmadag från jobbet igår, vila från måndagens feber. Fortfarande ont i halsen och förkyld men ändå relativt pigg va jag igår, planerar åka till jobbet idag men under natten har det bestått av frossa och jättetung i huvudet av förkylning så fick ringa jobbet och bli hemma veckan ut! :( 

Vaknade 5 igår imorse, sovit dåligt och va trött och hängig. Framåt förmiddan tog jag mig i kragen, duschade och fixade mig och åkte till Ikano huset, förbi apoteket och fylla på medicinskåpet. 

Panodil, strepsil, nässpray, näsdukar och plåster! 


En har ju gått upp i vikt ;) så byxorna inte passar längre haha! fick bli ett nytt inköp! Nya byxor samt tjock färgglad halsduk fick följa med mig. Nöjd minsann! 

Tog en snabb runda och kollade inredningsdetaljer till mitt "nya hem" vill ha allt jag hittar! Får nog vänta snällt tills nya soffan är på plats så att man ser helheten blir nog mycket lättare avgöra vad som passar in och inte! 


Plast eller tyg orkidé ser hur äkta ut som helst! Funderar starkt på att göra ett sånt inköp när set är dags. Jag dödar alltid mina orkidéer! :( 


Hur söt är inte den lilla ljuslyktan! Kärlek vid första ögonkast <3  Ångra att den inte fick följa med mig hem igår! 

Kom hem intog smörgås, panodil och honungstee och somna nån timme. Det känns i kroppen när den inte har energi och är 100! 

Denna årstid sägs ju vara mysig, kanske är så, ligger inte på topp hos mig. Men ska göra ett tappert försök att hålla sams med hösten i år :-) 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! :)