måndag 6 januari 2014

Tack livet! :-)

Efter varit ledig i lite mer än två veckor så börjar det dra ihop sig för första arbetsdagen för 2014 imorgon. 
Hösten har varit tuff och slitsam så dessa veckor har varit väldigt välbehövt vila för mig! Har varit sååå skönt. Långa sovmornar och bara vara.

Nyår firades hemma hos en god vän med god mat, härligt sällskap och bra musik!  Jag blir så varm & glad i mitt lilla hjärtat av människors generösitet och kärlek :-) Tack! ❤️ 


Härlig god meze på nyår! Vinbladsdolma är min favorit och frossa dem i stora mängder hela natten ;-) 

Nytt år och nya möjligheter brukar det heta och jag tycker inte det nödvändigtvis behöver infalla ett nytt år för att man ska se nya möjligheter i sitt liv. Brukar se det som det kommer en ny dag för att kunna förändra. 

Mitt 2013 sprang förbi som blixten! Jösses :-) året innehöll mycket skratt, tårar och goda minnen som får och fått mig att le! 
Med motgångar och framgångar så har jag vuxit som människa, helt klart! Självständighet och lärdom av som hänt, kommer man långt med! 

Tacksam för min familj, mina närmaste vänner men framför allt tacksam för hälsa och kärlek jag fått uppleva! :-) Tack livet! Du lär mig att älska dig och väntar nyfiket på vad som skall komma ;-) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! :)